Hangszeres kpzsek


Gitár oktatás:

A gitár már kisgyermekkortól oktatható hangszer, nem kíván elképzettséget, gyorsan megtanulhatóak az alapok, mellyel már öröm a zenélés.

Oktatónk Zahoránszky Mária mvészn, aki több évtizede tanít és az egyéni foglalkozások mellett gitáregyüttest is létrehozott, ahol a kamarazenélés minden fortélyát megtanulhatják növendékei.

 

Furulya és fuvola oktatás:

A furulya könnyen kezelhet hangszer, melyet már akár 5 éves kortól ajánlunk a zenét kedvel gyermekeknek. Segít a jó levegvétel elsajátításában, ezenkívül élményt nyújt a különböz hangok megszólaltatása.

A fuvola már komoly alapot ígényl hangszer, de aki már tanult furulyázni, vagy elmúlt 8 éves, bátran nekikezdhet. Hangjának szépségével mindenkit elbvöl.

 

Zongora oktatás:

A zongora a billentysök királynje. Hatalmas termete, csodálatos hangja mindenkit lenygöz. Nem egyszer a két kezet egymástól függetlenül használni, ezért remek eszköz a gyermekek többirányú figyelmének  fejlesztéséhez. Az igazi hangszertudás eléréséhez több évi tanulás és rendszeres gyakorlás szükséges.  Elssorban a hanszer szeretete a fontos, a többi már magától megoldódik.

 

Heged oktatás:

A heged a vonóshangszerek közül a legnépszerbb. Igaz, hogy az els idszakban nem egyszer a megszólaltatása, viszont a kitartó gyakorlás meghozza eredményét, hiszen egy szépen megszólaltatott heged hangja a legmélyebb érzelmek kifejezésének egyedi eszköze.